17.10.2020 [23:54]

Kuopion Golfkeskuksella taas toiminta aktivoituu kesän jälkeen lumia odotellessa maahan. Tarjolla on Pron koulutuksia ja omaan tahtiin sisäharjoittelua jäsenille tuttuun tapaan. 

Kuopion Golfkeskus on auki 24/7 golfkeskuksen jäsenille. Asiakkaamme saavat golfkeskukseen kk-maksulla rajattomat käynnit, lainattavat pelivälineet, palloja niin paljon kuin jaksaa lyödä. Marraskuusta alkaen tarjoamme edelleen ilmaista kahvia arkipäivisin asiakkaillemme.

Tarjolla myös kuten aiemmin golfkoulutuksia ja  keväämällä greencard kursseja.

 

Uutuutena 2020/2021 kaudelle tarjoamme asiakkallemme mahdollisuuden ostaa kerralla koko kauden kausikortti tavallisen kuukausittaisen laskutuksen sijaan tarjoushintaan 230 euroa / kausi. Kysy myös tarjousta yrityspaketeista.

Lisätietoja ja tilaukset -  posti@golfkeskus.fi tai Kosti Karhunen, 050- 467 1365.

lisätietoja: http://golfkeskus.fi/pelaamaan/golf/

Ajankohtaista